Ce sunt neopontii?


NeoPoints-urile s-au dovedit a fi mult mai speciale decât se anticipase. În doar primele 30 de zile am avut aproximativ 11% din utilizatorii noştri cu o medie de 70-102 NeoPoints pe zi în timp ce 68% au avut o medie de 30 la 69 NeoPoints pe zi.Acesta a fost un succes deplin!

Acum este momentul pentru prima fază de a transforma aceste NeoPoints-uri în ceva.Vom începe doar cu 3 conversii simple, dar esenţiale:


Rental Balance
Acum puteţi să vă convertiţi NeoPoints-urile in bani ce vor fi adaugati in Rental Balance. Valoarea banilor primiti va depinde de numarul de NeoPoints-uri pe care ii veti converti. Cu cat veti converti mai multe Neopoints-uri, cu atat mai multi bani veti primi în mod proporţional. Folosind Neopoint-urile in Rental Balance ca si fonduri a fost o zona foarte sensibila şi delicata, care a trebuit să fie atent echilibrata. Singura problema de conversie a NeoPoints-urilor in bani ce se vor adauga in Rental Balance a fost evident sesizarea disponibilitatii referalilor, astfel rata de conversie a trebuit să ne asigure că (teoretic), vor mai fi referalidisponibili pentru toată lumea. O dulce oprire a fost definită şi, din nou teoretic, acesta nu va perturba disponibilitatea de referali, deoarece avem mai mulţi utilizatori noi pe zi (comparativ cu luna trecută).

Puteti converti NeoPoints-urile in felul urmator:
250 NeoPoints = $0.10
500 NeoPoints = $0.25
1000 NeoPoints = $0.60
2500 NeoPoints = $1.75
5000 NeoPoints = $4.00
10000 NeoPoints = $9.00
20000 NeoPoints = $20.00
40000 NeoPoints = $44.00

Conversia este fixata în sensul că minimul pe care il puteţi converti este de 250 NeoPoints şi maximul este de 40000 NeoPoints.

Limita de referali directi

De la ultimele schimbari am avut foarte multe cereri de a creşte limita numarului deja ridicat de referali directi. Acum puteţi foarte simplu face asta cu ajutorul NeoPoints-urilor.

Cu 500 NeoPoints = limita referalilor directi va creste cu 1.

Aceasta este o limită fixă în sensul că, dacă vă schimbaţi Membership-ul şi / sau Golden Pack-ul, veti avea această sumă fixă adaugată Membership-ului/Pack-ului dvs la limita predefinita. 
Dacă ai 500 sau mai multe NeoPoints vei vedea un "+" in continuarea totalului de referali directi. Apasa click pe + si apoi confirma ca doresti sa cresti numarul referalilor directi cu 1.
Golden Membership
Cum ar fi sa-ti poti cumpara Golden Membership pur şi simplu prin utilizarea NeoPoints-urilor? E simplu! 
30000 NeoPoints = 1 an de Golden Membership 

Veţi vedea opţiunea dacă aveţi 30000 sau mai multe NeoPoints.

acest material este inspirat de aici

Un comentariu:

loading...
1link util