Cum gasesc referali directi?

Primesc multe emailuri in acest sens. La capitolul acesta dumneavoastra trebuie sa fiti constructivi,insa eu va pot da cateva ponturi pe care dumneavoastra le puteti aplica.
Atentie insa nu puteti avea referali directi decat dupa ce terminati perioada de proba. Pe unele site-uri aceasta perioada este de 15 zile,altele 30,depinde de site-ul respectiv.Va recomand inainte sa faceti inscrierea sa cititi cu atentie termenii si conditiile fiecaruia in parte. Acestea pot fi diferite in functie,de la unul la altul.


 1.Spuneti prietenilor .
Aveti prieteni care isi doresc sa lucreze in acest domeniu? Foarte bine ,explicatile detaliat in ce consta acest job (asta dupa ce dumneavoastra sunteti documentat in prealabil in acest domeniu). Daca nu sunteti sigur de documentatia dumneavoastra le dati adresa acestui blog www.videotutorial-ptc.blogspot.ro ,si singuri vor invata daca sunt interesati de acest tip de job.
Daca totusi dumneavoastra ia-ti convins este foarte simplu le adresa dumneavoastra de referrer (important,cititi ce este referrer,unde gasesc codurile mele de referrer?) si automat se inscrie sub numele de referal al tau. Practic il ai angajat personal si o parte din click-urile care le iti va aduce un comision in balanta platii.

2.Pune un anunt.
Pune un anunt in directoare de anunturi gratis in care oferiti un loc de munca.Aveti grija ca anuntul sa fie cat mai sincer deschis si convingator.Aceste anunturi le gasiti facand o cautare in google ,de exemplu...anunturi gratis...

3.Intra pe forumuri.
Intra pe forumuri si deschide discutii in acest sens. Cu timpul gasiti pe cineva probabil care va fi interesat in acest domeniu.Nu trebuie decat sa le dati linckul de referrer si gata se inscrie automat sub numele dumneavoastra.Unde gasesc linckurile mele de rerali? Citeste aici.

4.Construieste un blog sau un site.
Acesta metoda este adresata in general persoanelor care au putina experienta in acest domeniu. Dar totusi cum vam mai spus,nimic nu este greu,trebuie doar sa va doriti sa faceti acest lucru.
 Deci construieste un blog gratuit ,despre un domeniu in care dumnevoastra credeti ca sunteti informat. Blogul respectiv,fiind citit sau vizitat atasati banere pe care le gasiti pe site-urile ptc care vi leam listat aici.
In momentul in care un vizitaor da click pe aceste banere,automat va fi directionat ca referal al dumneavoastra si va fi inscris automat in lista ta. Unde gasesc banerele sau linckurile mele de referali pe aceste site-uri? Citeste aici. 
Gasiti pe internet o gama variata in care va puteti construi un blog gratuit. Totusi eu va recomand blogspot,deoarece este mai simplu,fiind promovat,sau mai bine spus apartinand marelui google,sunteti sigur ca vreodata nu va fi sters din baza de date,practic il aveti toata viata pe timp nelimtat si fara a avea vreo obligatie de plata,gazduire sau ceva de genul acesta.

5.Trimite emailuri.
Trimite emailuri persoanelor din contact,spunele despre acest tip de job,explicale in ce consta acest job. Nu uitati sa trimiteti linckul sau banerul in acest email pentru a se inscrie automat in lista dumneavoastra de referali.

6.Scrie pe retelele de socializare.
Ai cont de facebook sau de google+ ? Nimic mai simplu. Scrie,trimite imagini in care sa postati si link-ul dumneavoastra de referrer.Persoanele care se vor inscrie prin acest link,va deveni automat referalul d-vstra si va va aduce profit. (citeste unde se afla link-ul tau de referrer)

Deci cam astea sunt ideile mele,insa dumnevoastra puteti fi mai constructiv in acest sens. Daca aveti alte idei puteti lasa un comentariu,pentru a le da mai multe sanse persoanelor care sunt interesate in acest domeniu.
Va multumesc.

16 comentarii:

  1. Intamplator am gasit 2 jocuri browser pe net,care iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este see you bani reali. Ca tine de altfel,am crezut ca este o reclama la un site \\\"lesinat\\\". Totusi le-am dat o sansa si am observat,ca sunt destul de jucate si lumea chiar scoate bani.
    1.Primul joc-platforma se numeste Viespar unde po?i primi bani pentru a rezolva diverse task-uri(intrebari)care sunt,de cele mai multe ori,destul de simple.Daca doresti sa incerci da click aici:
    http://www.viespar.ro/?reff=aac98c3cde72437f66ffead9b558ae56
    2.Al doilea joc se numeste Market Glory si este un simulator excelent al realitatii,un joc strategic economic,politic si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali - click aici---http://www.marketglory.com/strategygame/Flo_Pa800---In joc ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori,dupa aceste activitati vei primii sume de bani,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi:fabrici de lactate, ziar propriu,unde poti publica articole,fabrici de lemne,universitati etc.Evident acesta necesita timp,la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi.Totusi investind banii progresiv,dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa.Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare.
    Am ajuns sa joc aceste jocuri din curiozitate,deoarece oricum jucam alte jocuri free pe net,si am zis:hai sa incerc sa nu mai pierd timpul chiar degeaba,deoarece aceste jocuri imi ofera posibilitatea sa castig Bani Reali
    Ma gasesti si pe facebook(Florin Cosorean)pentru mai multe detalii si pentru un ghid in privinta jocurilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.viespar.ro/?reff=9dea1600fcf4f4c978cb9d13b7ec458a

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. http://www.viespar.ro/?reff=9dea1600fcf4f4c978cb9d13b7ec458a

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. http://www.viespar.ro/?reff=9dea1600fcf4f4c978cb9d13b7ec458a

      Ștergere
  4. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
    te joci te distrezi si castigi bani
    play and win real money
    economic and strategy game in which you can turn local currency for real money

    http://adf.ly/1UuKZm

    RăspundețiȘtergere
  5. Haideti la un schimb de trafic
    http://magichits.eu

    RăspundețiȘtergere
  6. Haideti la un schimb de trafic
    http://magichits.eu

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.viespar.ro/?reff=9dea1600fcf4f4c978cb9d13b7ec458a

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.viespar.ro/?reff=9dea1600fcf4f4c978cb9d13b7ec458a

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.clixsense.com/?8905530

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.clixsense.com/?8905530

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.clixsense.com/?9549270

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.clixsense.com/?9549270

    RăspundețiȘtergere
  13. Vrei sa castigi bani? doar cateva minute pe zi…poti castiga de la 1-50 dolari pe zi in functie de cat muncesti! Este un site romanesc, nu este necesara limba engleza!

    Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe linkul
    http://www.viespar.ro/?reff=7f135b6221c6ecb9bb4aa8e57fd33314
    si sa rezolvi task-uri (cu un task poti castiga intre $0.10 pana la $50). Primiti bonus $5 la inregistrare.

    Durata unei sarcini este intre 3-10 minute fiecare din ele platindu-se cu un minim de $.10 ajugandu-se la sume mai mari in functie de timpul necesar completarii lor.

    Sarcinile variza si sunt destul de simple:
    Verificarea pozitiei unui site in Google.
    Like-uri pe Facebook.
    Google +
    Verificare uzabilitatii unui site prin aflarea numarului de contact sau al firmei detinatoare.
    Postare sau share pe Facebook al unui produs sau articol.
    Completarea unui sondaj de opinie.
    Crearea unui cont pe un anumit site.
    Adaugare de comentarii pe un site.

    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere

loading...
1link util